AltScene

SKYLARK

31 - Bi

Noord-Holland, Netherlands

Nov 28, 2017 13:48

Hey =)

Hier een autonome jonge gast uit Amsterdam, maatschappelijk tegendraads als ik ben woon ik off-the-grid met een groepje van 12 man, ieder voor zich, maar ook samen, in een ecologische proeftuin aan de rand van de stad. Denk aan Tiny-houses, bio-tuinen, imkerij, zon en wind sytemen met accu's etc, etc...

Wat je niet kunt zien op mijn foto's is dat er achterop nog 3 dreads hangen uit een wat meer langharig verleden.

Dol op de natuur en helemaal gek op dieren, maar sinds mijn superlieve kat dit jaar is doodgereden blijf ik voorlopig nog eventjes de enige in huis.

Verder een muziekverslaafde hier. Genre's uit ale hoeken, Als het me aanstaat luister ik het. En net zo verslaafd aan mijn vintage stereo (die uiteraard volledig op zonne-energie draait)

Ik ga supergraag op reis, en reis ook best wel wat af met vrienden met een camper.

Fotografie is mijn kunstzinnige uitlaatklep. Mijn grootste passie buiten de deur. Ik kan uren achter de lens besteden, en daarna ook achter de PC voor het perfectioneren van mijn werk. Zowel digitaal als analoog.

Persoonlijk houd van diepgang in gesprekken, Het beter leren begrijpen van mezelf en de mensen om me heen. Ik filosofeer / denk graag over dingen na zoals het universum, het leven, de maatschappij en andere complexe zaken... Ik ben nu eenmaal geen simpleton... En jij hopelijk ook niet

NEARBY USERS

WhatsUrFavoriteBand?

Age: 28 / straight

Noord-holland
Netherlands

Aron.fcb

Age: 25 / straight

noord-holland
Netherlands

Jojo

Age: 23 / bi

Noord-Holland
Netherlands

GiooMelis

Age: 29 / straight

Noord-Holland
Netherlands

ReavvYY

Age: 23 / bi

Noord-Holland
Netherlands

Dirt

Age: 30 / straight

Noord-Holland
Netherlands

Pdutchy

Age: 26 / straight

noord-holland
Netherlands