AltScene

MAURITS

52 - Straight

Nederland, Netherlands

Aug 19, 2016 14:15

Van huis uit ben ik muzikant. Na een veelbewogen tienerperiode heb ik als volwassene het lerende leven weer opgepikt en ruim drie jaar concervartorium gedaan en in verschillende (cover)bands gespeeld. Al doende heb ik ook ruim drie jaar de FaA (Fotoacademie Amsterdam) gevolgd.

In 2006 kwam ik in het ziekenhuis terecht met een sepsis (bloedvergiftiging) en heb toen ruim een week in coma gelegen. Door een aantal ernstige en minder ernstige verlammingsverschijnselen moest ik het musiseren en fotograferen opgeven. Na ongeveer een jaar kwamen mijn functies weer terug maar helaas niet dermate dat ik mijn speltechniek weer op mijn oude niveau kon en kan terugbrengen en kan derhalve niet meer in een professionele coverband spelen. Een groot verdriet.

Gelukkig ben ik een opgeruimd mens en heb me daardoor nauwelijks uit het veld laten slaan en hoe moeilijk en frustrerend het ook was, heb ik mijn gitaar weer opgepakt om met een vriendenclubje eigen werk te spelen.

Steekwoorden in mijn leven zijn muziek, lekker eten en drinken, wandelen, fietsen, muziek (had ik die al?), brede interesse in zo'n beetje alles en vooral (geo)politiek, humor en op z'n tijd een blowtje.

Ik zoek een lieve, aantrekkelijke vrouw die geen moeite heeft om een mooie volzin te formuleren, een intelligent gevoel voor humor heeft, emotioneel onafhankelijk is en buiten de geijkte kaders kan denken. Ik begrijp dat iemand af en toe een off day heeft - heb ik ook - maar een goed basishumeur is essentieel.

Zoals gezegd ben ik een opgeruimd en optimistisch mens met naar men zegt een goed gevoel voor humor. Ik ben in alle eerlijkheid wel een beetje op mezelf gericht en ik kan een vreselijke wijsneus zijn... Enfin, iedereen heeft wel wat.

Als iemand een tip heeft over hoe ik mijn profielfoto kan terug-roteren, hoor ik het graag (: