AltScene

SL!M

56 - Straight

Deventer, Netherlands

Feb 23, 2016 13:22

Ik ben een rasechte Twentenaar maar woon sinds 2001 met veel plezier in het mooie historische Deventer. Ik voel me meestal een stuk jonger dan mijn leeftijd aangeeft, al wordt ik wel op de neus getikt als ik eens te weinig slaap heb gehad. Ik draag voornamelijk zwarte kleding, maar ik ben geen zwartkijker. Ik ben niet sportief, maar kan wel goed tegen mijn verlies. Ik ben verlegen, maar ook erg open. Ik ben een kat uit de boom kijker maar ook erg ongeduldig. Ik heb mijn hart op de tong liggen, maar ondanks dat ik geen heilige huisjes ken vind ik respect erg belangrijk.

Ik heb een gezellige flatje, ben net aan een leuke nieuwe baan begonnen en heb een leuke vriendenkring waarmee ik veel plezier beleef. Maar ik mis wel de romantiek in mijn leven: iemand om mee te lachen en te huilen, en mee te kletsen en tegen aan te liggen. Vandaar dat ik mijzelf hier in de etalage heb gezet in de hoop jou tegen te komen!

Mijn leven is altijd doorspekt geweest van muziek. In heb in het verleden in een platen/cd winkel gewerkt en ben al ruim 10 jaar als dj actief binnen de alternatieve/gothic scene. Ik ben sinds de eerste editie in 2006 de vaste dj op de succesvolle Morticia Gothic Party in Hengelo (JC Cerberus). Mijn specialismen zijn EBM, electro, futurepop, darkwave, 80's new wave & synthpop. Tevens heb ik als vaste dj gedraaid op Raven Party (Willemeen/Arnhem), Alternative 80's/Back To Populair Party (De Nul/Hengelo), Sanitarium Gothic Party (Walhalla/Deventer), Gothic Crush/Gomez (Atak/Enschede), Metronixx (Metropool/Hengelo) en als gast-dj op Dark Legacy (Willemeen/Arnhem), Cyberia (Tivoli/Utrecht) en het Summer Darkness festival (Utrecht). En op 8 april ga ik mijn best doen de mensen te vermaken op de tweede editie van Lokaal Kabaal in Hilversum.