AltScene

GENTLEMAN30

56 - Straight

Vlaams-Brabant, Belgium

Jan 30, 2015 20:15

Ik een eigenwijze man, die zichzelf dingen aanleert en dat ook met de nodige passie doet. Ik verdien al zitten achter een stuur mijn boterham.

Ik heb vandaag in deze winterse mooie dag een heerlijke wandeling gemaakt, heb er echt van genoten. Maar het zou veel leuker zijn als ik dit met jouw zou kunnen doen arm in arm en dan een stop in lassen om even op e warmen in een gezellig café met een heerlijke kop koffie. Zou voor mij een mooie date zijn. Net zoals een mooie wandeling op het strand in de zomer waarbij ik je in het water smijt.

Gezien ik een beetje in zit met het milieu verplaats ik mij het liefst met de fiets en daarom zoek het liefst iemand in de omgeving van Grimbergen.

Wat doe ik eigenlijk op deze site?

Uhmm, om jou te vertellen dat ik een leuke, spontane, sociale, gezellige, prettig gestoorde, actieve man ben …die niet op zoek is …die het ook gezellig vindt om met een wijntje en een chipje op de bank een dvd'tje te kijken.. die ook van lekker uit eten en een stedentrip houdt…en van een terrasje pakken met vrienden, of zelf koken en het gezellig een romantisch maken... en vind dat een dag niet gelachen een dag niet geleefd is ?

Het leven dient geleefd te worden en daarom vul ik het met geluk en genot.

Heb jij het trouwens inmiddels ook wel gehad met bovenstaande clichés?

Mooi! Dan denk ik dat we het wel met elkaar kunnen gaan vinden.

Ik wil je graag ontmoeten als je echt bent, jezelf bent en perfect bent omdat je imperfect durft te zijn.

Wanneer wil jij iemand absoluut ontmoeten?

Stuur een berichtje, ik ben lief, heus …en reageer.

NEARBY USERS

OminousFRZ

Age: 27 / gay

Vlaams-Brabant
Belgium

Aesirskald

Age: 40 / straight

Vlaams-Brabant
Belgium

JensPanis

Age: 24 / straight

Vlaams-Brabant
Belgium