AltScene

VAINAMO

34 - Straight

Turku, Finland

Oct 25, 2014 11:27

Olen siis tällainen 2.4.1990 Oulussa syntynyt, Kiimingissä kasvanut, Oriveden Opiston sanataidelinjalla opiskellut, Turun Porth Arthurissa asuva nuorimies. Jos olisi pakko luonnehtia itseäni muutamalla sanalla tai vain yhdellä sanalla, olisi tuo sana varmasti individuaali. Olen siis erittäin erikoinen niin luonteeltani kuin pinnaltakin. Tähänastisen elämänkokemukseni perusteella olen ehtinyt jo nähdä ja kokea miten kurjalta kurjuus ja miten hyvältä kaikki hyvä tuntuu, joten luonnostani pyrin elämään mahdollisimman hyvää elämää, ollakseni mahdollisimman hyvä ihminen, onnistuin siinä tai en. Olen mm. huomannut, etten ärry monenkaan sellaisen asian kohdalla kuin monet muut ihmiset, sillä pyrin aina tiedostamaan sen, että kaikelle on olemassa inhimillinen syy. Henkinen kypsyys, ymmärrys ja inhimillisyys on mielestäni yksi hienoimpia hyveitä, ja keskeinen seikka myös naismaussani.
Harrastuksiini kuuluu lukeminen ja kirjoittaminen, ja toivomallani henkilöllä tämä voisi olla myös yksi keskeinen henkireikä. Muita ovat syvähenkinen pohdiskelu (aiheina kirjallisuus, filosofia, psykologia), luonto, sekä liikunta, jota voi harrastaa ilmaiseksi.
Mieleni siis halajoi nuorta mutta kypsää naisseuraa, jonka kanssa jakaa sanoja ja ajatuksia, tarvittaessa ehkä koko elämä. Toivoisin hänen omaavan naisten neljä hienoa piirrettä: sisäisen ja ulkoisenkin kauneuden, herttaisuuden ja älyn/viisauden. Etsin kaltaistani taiteellista, kypsyyteen pyrkivää, ehkä vähän melankolista mutta silti tunteellista, avointa ja nöyrää, jonka kanssa voisi oikeasti ja tosissaan keskustella, ilman yksipuolista puhujan ja kuuntelijan roolijakoa, joka tosin osaisi ottaa keskustelutaitojeni rajoitteisuuden huomioon ja ohjata puhetta ilman liikoja odotuksia, että se olisi luonnollisesti toisen eli minun tehtäväni. Mutta ennen kaikkea etsin sellaista, joka voisi hyväksyä ja kiinnostua minusta aidosti sellaisena kuin olen.